Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

The Tales of Beedle the Bard, J.K. Rowling


Μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο, η J.K. Rowling, η πνευματική μητέρα του Harry Potter πρόσφατα εξέδωσε άλλο ένα βιβλίο περί μαγείας, το The tales of Beedle the Bard.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που, όπως αναφέρεται και στην εισαγωγή του, αποτελείται από bedtime stories για μάγους (ή πιο σωστά για μαγάκια).

Τα παραμύθια αυτά συνοδεύονται από σημειώσεις του αγαπημένου σε όλους τους φαν του Harry Potter, Albus Dumbledore και μεταφρασμένα από την εξίσου αγαπημένη Hermione Granger.

Όλα τα παραμύθια είναι άγνωστα, εκτός από την Ιστορία για τα τρία Αδέλφια, η οποία αναφέρεται και στα βιβλία της σειράς του Harry Potter.Τα παραμύθια αυτά έχουν καθαρά ηθικοπλαστικό χαρακτήρα προωθώντας τη διατήρηση της ισορροπημένης και καλής σχέσης μεταξύ των μάγων και των θνητών, θέμα ιδιαίτερα αγαπητό και από τον Dumbledore.

Οι αναγνώστες για να ευχαριστηθούν το βιβλίο αυτό θα πρέπει να είναι έως 15 χρονών ή φανατικοί ως το κόκαλο με το Harry Potter ψάχνοντας μάταια να ανακαλύψουν εκείνη τη γνώριμη μαγεία.

Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Quotes

 

Booking Eat | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates