Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μπι όπως Μπίρα



Ένα παιδικό βιβλίο για μεγάλους

Ένα μεγαλίστικο βιβλίο για παιδιά


Μετά από πολλά χρόνια απουσίας ο γνωστός Αμερικάνος συγγραφέας Τομ Ρόμπινς επιστρέφει με ένα παιδικό – μεγαλίστικο βιβλίο.Πρόκειται για την ιστορία της Γκρέσισι Πέρκελ, που ξεκινά με τις απορίες της σχετικά με εκείνο το κίτρινο πράγμα που πίνουν οι μεγάλοι, τη μπύρα.Αυτό το μοναδικό παραμύθι μας περιγράφει τη ζωή της Γκρέισι, μιας πεντάχρονης (σχεδόν έξι) πιτσιρίκας που ζει στο βροχερό Σιατλ καθώς ανακαλύπτεις ένα ένα όλα τα μυστικά της μπίρας.Μέσα σε όλη την παραμυθένια διάθεση του, το βιβλίο παραμένει αληθινά σκληρό, όμως στο τέλος ο αναγνώστης κλείνει το βιβλίο ικανοποιημένος από αυτό το ιδιόμορφο ρεαλιστικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Λ.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το χαριτωμένο βιβλιαράκι το έκανα δώρο στον σύζυγό μου το καλοκαίρι..Αμέσως το προσέθεσε στη βιβλιοθηκη που έχουμε στο λουτρό (γιατί εκεί κανείς έχει την ησυχία να απολαύσει ένα μπάνιο με το βιβλίο του)και το ευχαριστήθηκε πιστεύω..
    μετά το διάβασα και εγώ. Δηλώνω λάτρης του Τομ Ρόμπινς, δεν μ' αρέσουν όλα αλλά το "αρωμα του ονείρου" κορυφαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Quotes

 

Booking Eat | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates